Monday 24 October 2016

Lietiniai

     Lietinius kepiau pirmą kartą, nes kažkodėl visada maniau, kad jų nemoku kept ir man nesigaus...Gavosi puikiai.
    Valgėme be jokio padažo, nes viduje esantys produktai puikiai jį atstojo.
Rekomenduoju ir jums pabandyti.


  • 1 stiklinė miltų,
  • 1.5 stiklinės vandens,
  • 2 kiaušiniai,
  • žiūpsnelis druskos,
  • 3 šaukštai aliejaus.
Įdarui:
  • 10 krabų lazdelių,
  • 2 virti kiaušiniai,
  • 100 gr. fermentinio sūrio,
  • 2- 3 šaukštai majonezo.
  Į dubenį suberiame miltus, druską, pilame vandenį, įmušame kiaušinius, viską gerai išmaišome. Įpilame 3 šaukštus aliejaus ir lengvai permaišome.Keptuvę ištepame aliejumi ir kepame lietinius.
Į dubenį sudedame nedideliais kubeliais supjaustytas krabų lazdeles ir  kiaušinius, įtarkuojame fermentinį sūri, dedame kelis šaukštus majonezo. Viską išmaišome.
  Įdarą dedame ant lietinio blyno, susukame kaip patinka ir dar šiek tiek apkepame keptuvėje.


Galima valgyti su padažu, bet kaip minėjau, mums jo nereikėjo.

Šaltinis:Šokiai virtuvėje.

No comments:

Post a Comment

Mėtų ir bazilikų ledai

  2 stiklinės plakamos grietinėlės 1 stiklinė riebaus pieno 0.5 stiklinės cukraus 1 nemažas pundelis mėtų kelios šakelės baziliko  4 kiaušin...