Friday 21 October 2016

Troškinys su raugintais agurkais

   Vakar buvome naujos parduotuvės atidaryme, paklausėme ir populiarios grupės dainų, ir baleto pažiūrėjom...Žodžiu diena užskaityta labai puikiai.
    Grįžus namo ir tortą sutepiau ir šeimai troškinio pagaminau.
  Mūsų šeima mėgsta troškinius, nes tai ir sriuba, ir antras sotus patiekalas.Pats tas, lietin
giems orams.



700 gr,kiaulienos šoninės su kuo daugiau raumenuko,
2-3 morkos,
2 raudonos paprikos,
1 svogūnas,
 1  poras,
1 šaukštelis džiovinto raudonėlio,
1 šaukštas pomidorų pastos,
druskos, pipirų pagal skonį,
1 didelis raugintas agurkas,
1.5 l.daržovių sultinio,
3 bulvės,
200 gr.kopūsto.

   Kiaulieną susmulkiname nelabai mažais gabaliukais ir apkepiname keptuvėje.
Kol mėsa kepinasi, ruošiame daržoves.
Morką supjaustome riekutėmis, porą žiedeliais, svogūną, bulves, agurką kubeliais, o kopūstą šiaudeliais.
      Daržoves dedame į puodą, dedame apkepintą mėsą, įdėti pastą, berti prieskonius, pilti sultinį, kad vos vos apsemtu ir troškiname ant nedidelės ugnies apie 1 val.Vis pamaišome.
   Tiekiame užbėrus žalumynų.

No comments:

Post a Comment

Mėtų ir bazilikų ledai

  2 stiklinės plakamos grietinėlės 1 stiklinė riebaus pieno 0.5 stiklinės cukraus 1 nemažas pundelis mėtų kelios šakelės baziliko  4 kiaušin...