Friday 16 December 2016

Greitai troškinta vištiena

   Šis patiekalas labai greitai pagaminamas.Idealiai tinka pietums ar vakarienei kai norisi skaniai pavalgyti, o laiko arba noro sukiotis virtuvėje nėra.Kelios minutės ir valgom...




  • 2 vištienos krūtinėlės (aš naudojau nukaulintas blauzdeles),
  • 1 svogūnas,
  • 2 česnako skiltelės,
  • 2 paprikos,
  • 1 šaukštas alyvuogių aliejaus,
  • 2 pomidorai,
  • 4 pievagrybiai,
  • druskos ir pipirų pagal skonį,
  • žiupsnelis aitrios paprikos.
Vištieną supjaustykite kąsnio gabaliukais.
Svogūną, česnakus, pievagrybius  ir paprikas susmulkinkite.Keptuvėje įkaitinkite alyvuogių aliejų ir apkepinkite daržoves bei grybus 3 min.Sudėkite vištienos gabaliukus ir kepkite.Kol viskas kepa, nuo pomidorų nulupkite odelę ir susmulkinkite juos.Sudėkite pomidorus į keptuvę ir apiberkite druska, pipirais ir aitria paprika, kepkite apie 8-10 min.,kol pomidorai pasileis į padažą ir vištiena iškeps.
Valgėme su rudais ryžiais.

Šaltinis iš Surfing the world cuisine.

No comments:

Post a Comment

Mėtų ir bazilikų ledai

  2 stiklinės plakamos grietinėlės 1 stiklinė riebaus pieno 0.5 stiklinės cukraus 1 nemažas pundelis mėtų kelios šakelės baziliko  4 kiaušin...