Šie sausainiukai buvo kepti Debesys žurnalui su tema:kava.Oi kiek vargau...O dar Dovilė kai pasakė, kad reikia perfotografuoti, o sausainių jau nė kvapo nelikę...O man su sausainiais nepakeliui...Bet jie verti to mano vargo, nes tikrai labai skanūs.
60 gr.sviesto
3 valg.š.grietinės
3 valg.š.cukraus
2 arbt.š. kakavos nesaldžios
1 valg.š.kavos
150 gr.miltų
Sviestą išmaišykite su cukrumi.Sudėkite grietinę ir paruoštą ir atvėsintą kavą.Suberkite miltus ir kakavą.Tešla turi būti minkšta ir nelipti prie rankų.Jeigu limpa,įberkite dar miltų.
Dėkite tešlą keliom minutėms į šaldytuvą.
Kepimo popieriumi ištieskite skardą ir darykite nedidelius kavos pupeles formos sausainius.Su peilio buka puse įpjaukite sausainiuką,bet ne iki galo.
Dėkite į įkaitintą orkaitę 200 laipsnių ir kepkite 15-20 min.
60 gr.sviesto
3 valg.š.grietinės
3 valg.š.cukraus
2 arbt.š. kakavos nesaldžios
1 valg.š.kavos
150 gr.miltų
Sviestą išmaišykite su cukrumi.Sudėkite grietinę ir paruoštą ir atvėsintą kavą.Suberkite miltus ir kakavą.Tešla turi būti minkšta ir nelipti prie rankų.Jeigu limpa,įberkite dar miltų.
Dėkite tešlą keliom minutėms į šaldytuvą.
Kepimo popieriumi ištieskite skardą ir darykite nedidelius kavos pupeles formos sausainius.Su peilio buka puse įpjaukite sausainiuką,bet ne iki galo.
Dėkite į įkaitintą orkaitę 200 laipsnių ir kepkite 15-20 min.
Kepsiu ir aš.. 😋
ReplyDeletekaai gerai atrodo, šakės, net seilė tįsta. kartu su kava, pusryčiams.. labai gražiai suformuotos kavos pupelės, bandysiu ir aš
ReplyDelete