Šiemet vėl ši mišrainė gros pirmu smuiku...
100 gr.rūkytos lašišos(gali būti ir mažiau),
1 nemažas svogūnas,
1 nemaža morka,
4 pievagrybiai,
šlakelis aliejaus,
truputis druskos,pipirų.
Daržoves ir pievagrybius pakepiname aliejuje(svogūną susmulkiname,morką sutarkuojame,pievagrybius susmulkiname).Lašišą supjaustome smulkiai ir užklojame daržovių ir pievagrybių sluoksniu.Beriame druską ir pipirus.
Šią mišrain radau kulinaro Dano puslapyje.Iškart sugundė ir sugalvojau išbandyti.Dingo pati pirma.
100 gr.rūkytos lašišos(gali būti ir mažiau),
1 nemažas svogūnas,
1 nemaža morka,
4 pievagrybiai,
šlakelis aliejaus,
truputis druskos,pipirų.
Daržoves ir pievagrybius pakepiname aliejuje(svogūną susmulkiname,morką sutarkuojame,pievagrybius susmulkiname).Lašišą supjaustome smulkiai ir užklojame daržovių ir pievagrybių sluoksniu.Beriame druską ir pipirus.
Šią mišrain radau kulinaro Dano puslapyje.Iškart sugundė ir sugalvojau išbandyti.Dingo pati pirma.
No comments:
Post a Comment