Tuesday 24 January 2017

Vištiena su persimonais

   Šį receptą planavau jau senokai išbandyti, berods nuo tos dienos, kai pamačiau įrašą Verdu ir kepu puslapyje.Vis nusipirkdavau persimonų, bet vaikai būdavo greitesni nė aš ir persimonai nuguldavo jų pilveliuose.
   Šį kartą pasakiau:dabar arba niekada.Aš nebūčiau aš, jei nedaryčiau pagal save.Originaliame recepte reikia kulšelių mėsos be kaulo, o aš naudojau krūtinėlę.




  • 500 gr.vištienos filė,
  • 2 persimonai,
  • 1 nemažas svogūnas,
  • 2 šaukštai aliejaus,
  • druska ir pipirai pagal skonį.
     Persimonus nulupkite ir sutrinkite trintuvu kartu su nuluptu svogūnu.Į trintą masę supilkite aliejų ir berkite druską ir pipirus.
     Vištieną sudėkite į persimonų masę, išmaišykite ir padėkite į šaldytuvą 1 valandai.
Dėkite visą šią masę į kepimo skardą ir orkaitėje kepkite apie 50 min.180 C.temp.





Šaltinis:Verdu ir kepu žurnalas.

No comments:

Post a Comment

Mėtų ir bazilikų ledai

  2 stiklinės plakamos grietinėlės 1 stiklinė riebaus pieno 0.5 stiklinės cukraus 1 nemažas pundelis mėtų kelios šakelės baziliko  4 kiaušin...