Wednesday 15 March 2017

Makaronai su krevetėmis ir žirneliais.

   Kaip minėjau anksčiau, mano vaikai dievina makaronus, tad dažnai suku galvą, kaip dar skaniai galėčiau juos paruošti.Laimė, kad turiu didelę krūvą kulinarinių knygų, kurias vakarais mėgstu skaityti prieš miegą.Taip bevartant atrandu šiokių tokių perliukų ir juos pakeitus pagal save, gaunasi tikrai geras patiekalas.
Taip gimė ir šis makaronų patiekalas.Iš originalo kažką atėmus, kažką dadėjus nuo savęs...

400 gr.makaronų,
2 skiltelės česnako,
250 gr.krevečių,
100 gr.šaldytų žirnelių,
pagal skonį pipirų ir druskos,
100 ml.grietinėlės,
2 šaukštai sviesto.




Makaronus išverdame kaip nurodyta ant pakuotės.
Keptuvėje išlydome sviestą, pakepiname smulkintus česnakus, beriame krevetes, šaldytus žirnelius ir kepiname, kol krevetės ir žirneliai bus truputuką šilti.Pilame grietinėlę, beriame prieskonius ir vis pamaišydami paverdame 5 min.
Tiekiame užpylę padažą ant makaronų.

No comments:

Post a Comment

Mėtų ir bazilikų ledai

  2 stiklinės plakamos grietinėlės 1 stiklinė riebaus pieno 0.5 stiklinės cukraus 1 nemažas pundelis mėtų kelios šakelės baziliko  4 kiaušin...