Monday 19 June 2017

Vištienos šašlykas.

Šašlykų sezonas jau gerokai įsibėgėjo, tad ir receptų išbandyta jau visokių variantų.
Šį kartą mūsų sode buvo kepami vištienos šašlykai.
Laužau mitus, kad šašlykus reikia marinuoti bent jau kelias valandas...Nė velnio !!!
Diena malėmės po parką, klausėme koncerto sėdėdami balkone, o vakare sode kepėme greitai marinuotus šašlykus.
Pasimarinuoti užteko laiko tik tiek, kol kepsninė buvo paruošta ir jau tinkama kepti.
Šašlykai gavosi minkšti, sultingi ir skanūs.



2 vištienos krūtinėlės be odos,
6 šaukštai natūralaus jogurto,
2 šaukšteliai saldžios paprikos miltelių,
1 šaukštelis aitrios paprikos miltelių,
žiupsnelis druskos,
žiupsnelis maltų pipirų.

Vištieną supjaustykite gabaliukais, užpilkite jogurtu, suberkite prieskonius ir išmaišykite.
Leiskite pasimarinuoti keliolika minučių.
Verkite ant iešmų ir kepkite pavartant, kol gražiai aprus ir iškeps.

No comments:

Post a Comment

Mėtų ir bazilikų ledai

  2 stiklinės plakamos grietinėlės 1 stiklinė riebaus pieno 0.5 stiklinės cukraus 1 nemažas pundelis mėtų kelios šakelės baziliko  4 kiaušin...