Sunday 20 August 2017

Garstyčių padažas.

Lengvai pagaminamas ir puikaus skonio padažas, kuris tinka tiek prie jautienos, tiek prie kiaulienos patiekalų.
Aš turėjau kengūros burgeriukų, kuriuos pirkau smalsumo vedina, kad galėčiau paragauti.
Šį padažą naudojau prie jų.
Bet kaip minėjau, padažas tiks ir prie jautienos steiko, ar kiaulienos kepsnio...
Išbandom?

3 šaukštai Dižono garstyčių,
2 šaukštai medaus,
1 šaukštas graikiško jogurto ( galit keisti majonezu jei neturite jogurto),
1 šaukštelis citrinos sulčių,
pagal skonį pipirų ir druskos.

Visus ingridiantus sumaišome kartu ir viskas.
Paragaujame ar netrūksta medaus, o gal citrinos sulčių.

Idėja rasta kažkada internete ir užrašyta į knygutę.

No comments:

Post a Comment

Mėtų ir bazilikų ledai

  2 stiklinės plakamos grietinėlės 1 stiklinė riebaus pieno 0.5 stiklinės cukraus 1 nemažas pundelis mėtų kelios šakelės baziliko  4 kiaušin...