Monday 30 October 2017

Singapūro makaronai su krevetėmis.

Šiandien buvo ta diena, kai puse dienos skaptavau moliūgus. Rytoj pas mus šventė nedidelė bus, vaikai laukia, tad teks ruošt vaišes ir eisim prašyti saldainių pas kaimynus ( taip kaip Lt. per Užgavėnes).
O po moliūgų pjaustymo reikia ir pavalgyti kažko šilto, nes lauke pas mus oi kaip šalta.
Receptas rastas angliškame bloge, kurį rašo vaikinas. Ėmiausi šio recepto todėl, kad namuose buvo visi reikalingi produktai, o ir vaikai mėgsta makaronus ir juos gali valgyti kasdien nuo ryto iki vakaro.
Šis receptas duoklė DOBELĖ kompanijai, nes jie padovanojo puikius makaronus, kuriuos tikrai noriu pagirti vien už tai, kad tai ,  beprotiškai fantastiški ir  skanūs, išvirę nepraranda savo išvaizdos ir t.t....
Nepatikėsite, bet šios produkcijos parsivežiau net į savo namus čia saloje, nes jie tikrai labai skanūs ir mūsų šeima juos mėgsta.
Rekomenduoju ir jums išbandyti.

3 šaukštai saulėgrąžų aliejaus,
250 gr. krevečių ( naudojau virtas),
1 pundelis svogūno laiškų,
1 skiltelė česnako,
1 čili pipiras nedidelis,
200 gr. Dobelė ilgų makaronų,
1 saldi paprika,
1 sauja žirnelių žalių ( naudojau šaldytus),
žiupsnelis rūkytos paprikos,
žiupsnelis druskos,
žiupsnelis šviežiai maltų pipirų.
Makaronus išvirkite kaip nurodyta ant pakuotės.
Įkaitinkite keptuvėje aliejų. Sudėkite smulkintus svogūno laiškus, čili, papriką išspauskite česnaką ir pakepinkite kelias minutes.
Sudėkite virtas krevetes ir maišydami pakepinkite pora minučių. Suberkite žirnelius ir dar pakepinkite pora minučių. Suberkite prieskonius ir gerai išmaišykite.
Išvirtus makaronus nusunkite. Į puodą su makaronais supilkite daržoves su krevetėmis ir išmaišykite.
Tiekite nedelsiant.

Šaltinis:Frugalfeeding.



No comments:

Post a Comment

Mėtų ir bazilikų ledai

  2 stiklinės plakamos grietinėlės 1 stiklinė riebaus pieno 0.5 stiklinės cukraus 1 nemažas pundelis mėtų kelios šakelės baziliko  4 kiaušin...