Saturday 10 February 2018

Šokoladinės širdelės.

Pabusti šeštadienio rytą, keliauti į virtuvę, greitai užmaišyti tešlą blynams, o paskui ramiai mėgautis valgant susėdus visai šeimai ( beveik visai)  prie stalo yra tobulas rytas. Šeimos apsupryje, geriant rytinę kavą, plepant apie dienos planus yra man geros dienos pradžia.
Šie blynai/širdelės puikiai tiks tiek Meilės dienos rytą palepinti savo brangius žmogučius, tiek Užgavėnių dieną varant žiemą iš kiemo. 
Šiedelės nėra labai saldūs, tad puikiai tinka valgyti su uogiene ar jogurtu.

150 gr. miltų,
2 šaukštai kakavos,
50 gr. cukraus,
1 šaukštelis kepimo miltelių,
1 šaukštelis vanilinio cukraus,
1 žiupsnelis druskos,
100 ml. kefyro,
3 šaukštai aliejaus,
2 kiaušiniai,
100 gr. juodojo šokolado drožlių.

Miltus įsijojame į dubenį, ten sudedame ir visus sausus produktus, išmaišome.
Miltų kalnelyje padarome duobutę ir supilame visus šlapius produktus, išmaišome.
Suberiame šokolado drožles ir visą masę gerai išmaišome.
Širdelių vaflinę įkaitiname ir kepame blynus.
Skanaus.




No comments:

Post a Comment

Mėtų ir bazilikų ledai

  2 stiklinės plakamos grietinėlės 1 stiklinė riebaus pieno 0.5 stiklinės cukraus 1 nemažas pundelis mėtų kelios šakelės baziliko  4 kiaušin...