Thursday 8 December 2016

Vietoj silkės

Šiemet vėl ši mišrainė gros pirmu smuiku...

100 gr.rūkytos lašišos(gali būti ir mažiau),
1 nemažas svogūnas,
1 nemaža morka,
4 pievagrybiai,
šlakelis aliejaus,
truputis druskos,pipirų.


Daržoves ir pievagrybius pakepiname aliejuje(svogūną susmulkiname,morką sutarkuojame,pievagrybius susmulkiname).Lašišą supjaustome smulkiai ir užklojame daržovių ir pievagrybių sluoksniu.Beriame druską ir pipirus.
Šią mišrain radau kulinaro Dano puslapyje.Iškart sugundė ir sugalvojau išbandyti.Dingo pati pirma.

No comments:

Post a Comment

Mėtų ir bazilikų ledai

  2 stiklinės plakamos grietinėlės 1 stiklinė riebaus pieno 0.5 stiklinės cukraus 1 nemažas pundelis mėtų kelios šakelės baziliko  4 kiaušin...